vrijdag 26 juni 2015

Het was feest

Het was groot feest.

Zoals beloofd zou ik nog verslag uit brengen na Piet zijn verjaardag. het was een super dag met de kinderen en klein kinderen, Ook onze broer en zussen waren aanwezig, totaal 45 personen, een hele koppel bij elkaar, en heel gezellig. Wij kunnen terug zien op een mooie verjaardag, Ook hebben wij veel cadeau`s, bloemen, geld, en cadeau bonnen gehad, en Mirjam heeft veel foto`s gemaakt, maar die komen nog. 


Deze terras kachel kreeg hij van de kinderen en kleinkinderen Die hebben we gauw ingewijd en heerlijk bij het vuurtje gezeten, met een kopje koffie en appelgebak, dat is toch genieten.  En verder is hij behoorlijk in de bloemen gezet, zoals je kunt zien op de volgende foto`s


Wat zijn de bloemen toch mooi he, en we kunnen er nog lang van genieten.

Dit was dan ons verhaal over de verjaardag, en gaat nu het gewone  leven weer verder. En we hopen dat het ook beter weer gaat worden want het is veel te koud. Ik wens jullie nog een fijn weekend en lieve groetjes van mij, Riet.


4 opmerkingen:

 1. Hoi mam,
  Fijn dat jullie het een heel geslaagd feest vonden. Het was ook heel erg gezellig. En wat een mooie bloemen allemaal. Top dat jullie het terrashaardje al in elkaar hebben gezet en er al een eerste keer wat hout in hebben gebrand. Zo gezellig is zo'n vuurtje...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben! Leuk ook dat jullie letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zijn gezet, dan voelt het extra feestelijk. Een mooie dag om met veel plezier op terug te kijken.

  Fijn weekend, Riet! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn Riet, dat jullie zo'n mooi feest hebben gehad!
  En heerlijk in de bloemen. Nou dat mag ook wel als je 80 wordt.
  Mmm, dat kacheltje, lekker op een frisse zomeravond!
  Geniet ervan!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Riet een prachtige en feestelijke dag om op terug te kijken en de jarige is goed verwend lees ik hier.
  Wat een bloemenzee aan mooie boeketten en het terras kacheltje een uitkomst om op wat frissere avonden toch net iets langer buiten te zitten.


  Antwoord op je vraag,de foto's in mijn laatste post heb ik zelf gemaakt zittend in een stoel bij thuiskomst uit ziekenhuis waar manlief het mooie opgemaakte bed voor mij gereed had staan.

  Fijn weekeind,Ger

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat,
Groetjes,
Riet