zondag 12 juni 2016

clingendaellieve bloggers, Het is al een tijd geleden  dat ik iets op mijn blog heb gezet, ik had er steeds geen fut voor, maar nu ga ik toch weer iets er op zetten.  2 weken geleden zijn we met Mirjam naar Clingendael in Wassenaar geweest. Mirjam was er samen met Ben geweest en ze zei, mam daar moeten jullie ook eens heen het is er zo mooi zeker nu ook de Japanse tuinen open zijn. Mirjam bood aan om er met ons heen te gaan, nou dat was heel fijn, en zo hebben wij kunnen genieten van al dat moois. Ik heb er foto`s van gemaakt maar Mirjam wel de meeste. Bij deze foto`s zijn woorden overbodig, kijk maar even mee en geniet ervan.


Deze foto heb ik van hun site op internet genomen, het was voor mij te ver lopen maar ik wilde toch een foto van het landhuis laten zien.Na afloop hebben we lekker koffie met een broodje gebruikt dat ging er wel in na zo`n wandeling Ik hoop dat jullie ook genoten hebben, het was voor ons een heerlijke middag. Ik wens jullie een fijne zondag en lieve groetjes van mij, Riet.


4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig wandelgebied, er staat ook zoveel in bloei. Wat is het dan genieten hè! Een heerlijk uitje om samen met Mirjam te doen.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het er mooi hè mam? Echt genieten, en dat hebben we er dan ook volop gedaan. Al die verschillende kleuren in de Rhodondendrons, en de bloeiende Azalea's in de Japanse tuin. Het was echt een heerlijke middag.
  Voor herhaling vatbaar hè, zo'n uitje.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterende Japanse tuin, heel lang geleden, ik denk wel 20 jaar ben ik er ook eens geweest met onze tuinclub. Ik vond het zo mooi dat ik enkele weken erna nog een keer met mijn dochter geweest ben. Als ik je prachtige foto's zie, denk ik dat ik daar weer eens naar toe moet gaan. Maar dat wordt dan wel volgend jaar.
  Bedankt Riet dat je ons mee liet genieten.
  Groeten, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er mooi uit. Prachtig. Fijn, zo'n dagje weg. Hart. Gr.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat,
Groetjes,
Riet