zondag 26 februari 2017

Lente flora


Hier dan weer eens een blogje van mij, ik ben samen met mijn man naar de lente flora in Lisse geweest. Wat was dat prachtig met zoveel kleuren en geuren, ik had echt het lente gevoel.
Nu zie ik hier en daar ook al de kleurtjes van de narcissen, krokussen, en sneeuwklosjes uit de grond komen wat is dat een heerlijk gezicht, ja het voorjaar is in zicht. Ik laat jullie hier wat foto`s zien van de show

Ook was er weer een huisbroei tentoonstelling die door scholieren in samenwerking met de scholen was op gezet, zij kregen de potten met bollen mee naar huis en moesten ze thuis verzorgen zodat het mooie planten met bloemen werden, en dat is aardig gelukt zoals jullie zien.Dit was de lenteflora waar ik van genoten heb, en nu ga ik zelf ook wat voorjaars plantjes kopen voor buiten op mijn tafeltjes kan ik er hier ook van genieten. En nu gaan we over 5 weken weer naar de camping en alles weer klaar maken in de tuin en ook de fuchsia`s weer op potten uit de winterberging
Dit was het voor deze keer en nu zal ik niet zo lang meer wachten met mijn volgende blog, ik wens jullieeen heel fijne zondag toe, en lieve groetjes van mij, Riet.

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk mam, dat jullie er weer zo van genoten hebben. Leuk ook die overzicht foto van de Bloemencorso. Wat zal het er heerlijk geroken hebben, daarbinnen bij de hobaho kassen.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door jouw fleurige foto's krijg ik nog meer zin in de lente dan ik al had! Echt een bezoekje waard zo te zien.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige lentefoto's. Nog even wachten, dan is het zo ver. Hart. gr.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door naar je kleurrijke serie foto's te kijken ruik ik denkbeeldig de lente.

  Wat zullen jullie weer genoten hebben van deze prachtige lente flora.

  Lieve groet,Ger

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat,
Groetjes,
Riet